top of page
Søk
  • Forfatterens bildeSkuespiller Jeanne Bøe

Hvordan i all verden ...

Hvordan i all verden skal folk klare seg. Det er hva jeg tenker mye på. Strømpriser som er helt idiotiske. Krig som er fullstendig meningsløst. En verden som virker til å være ute av kurs. Den gamle damen med minstepensjon, uten den store familien rundt seg, hvordan skal hun klare seg? Fryse seg igjennom julaften, vinteren? Varme opp et rom?

Hvis jeg trodde det fantes en Gud, så ville jeg bedt ham om å ta vare på henne. Gi henne en verdig vinter. En rose i vinduskarmen. En god middag med venner og familie. Hun har garantert vært med på å bygge opp landet. Slitt for seg og sine. Jeg unders over mye, tankene er aldri stille, men jeg tenker mye på hvordan i all verden skal folk klare seg.


209 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page