Søk
  • Skuespiller Jeanne Bøe

Når fikk du en blomsterbukett?

Jeg spilte en forestilling for DNT (Den Norske Turistforening) sitt lokallag i Bamle i kveld. Full sal, hyggelig stemning og fornøyde publikummere. Etterpå fikk jeg blomstene som er på bildet. Da jeg kjørte fra Bamle, og slapp av noen i Skien som kjørte med meg og jeg ble alene i bilen, begynte jeg å tenke på alle de menneske som aldri får blomster, aldri, ikke en gang på bursdagen sin. Jeg får ikke ofte blomster, men muligens mer enn vanlig. Det er normalt i jobben min å få blomster etter vi har hatt premiere og gjerne i sammenhenger som i kveld. Også når jeg holder taler eller andre appeller/innlegg - og gjerne med fine oppmuntrende ord på jobben jeg har gjort. Når fikk du skryt av noen? Blomster for godt arbeid på jobben? Lenge siden? Aldri en oppmuntring fra sjefen? Da er du den jeg vil gi denne buketten til. Alle trenger noe for å holde seg gående, en oppmuntring, skryt, noen som ser deg. Herregud, vi trenger det alle sammen for å få et bra liv. Om det kun er en bukett på et bilde, så er den uansett til deg som sjelden blir sett og hørt, men som trenger en oppmuntring i hverdagen. :-)


96 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle