Søk
  • Skuespiller Jeanne Bøe

I mellom oss

Det er en spesiell tid og vi er alle sårbare. Det er full forvirring, koronaviruset er på vei opp, folk dør og våre mest sårbare unge, voksne og eldre er i faresonen. Vi vet lite om utfallet og om viruets omfang. Jeg er ikke redd, men mer utålmodig for at jeg har mistet friheten, noe jeg kjenner på er dårlig følelse å ha i disse tider som er de mest alvorlige etter krigen. Alle forestillinger/prøver er avlyst, som er kjedelig, men som jeg tar med knusende ro. Jeg snur meg rundt, går litt lenger ned i arbeidsbunken, som aldri tar slutt ... jobb er det nok av!

Men nå vil jeg ut, opp i fjellet, bort, bort fra verden og folk, skrive, være alene, men det er umulig nå. JA, jeg vet, det ønsker sikkert mange andre og, men jeg kan bare snakke for meg selv!!!

Hva lengter du etter nå som du ikke kan bare gjøre som du vil og pleier? Er du en av de som setter i gang med andre ting eller blir du handlingslammet, eller er du en som trengte en pause, ro, hvile? (Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet og meld deg inn på bloggen min hvis det er noe som kunne være interessant. :) Selv om jeg syter litt, så blir jeg ganske forbanna på folk som ikke følger regler, for det er faktisk det eneste felles løftet vi alle kan ta for å bli kvitt denne dritten kjappest mulig. I mellomtiden, i mellom oss, så må vi gjøre det beste ut av situasjonen, ta en tur ut, kjenne sola som varmer, være glad for å kunne gå, leke, smile, ønske å stå opp om morgenen! Være tilstedet akkurat her og nå, nyte våren som er i anmarsj, men med en meter avstand og med Antibac i lomma.92 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle